15 Mayıs 2022 Günlük Burç Yorumları

y Akrep burcunda yolculuğuna devam ediyor. Tutulmanın etkilerini hissetmeye başlayabilirsiniz. Bugün sürpriz gelişmelere hazır olun. Ay gece 3:13 ‘de Juno ile uyumlu bir açı yapacak. İlişkiler konusunda oldukça destekleyici olacaktır. Sabah saatlerine de etkisi yayılabilir.

Ay Akrep burcunda yolculuğuna devam ediyor. Tutulmanın etkilerini hissetmeye başlayabilirsiniz. Bugün sürpriz gelişmelere hazır olun. Ay gece 3:13 ‘de Juno ile uyumlu bir açı yapacak. İlişkiler konusunda oldukça destekleyici olacaktır. Sabah saatlerine de etkisi yayılabilir.

Ay 15:04 ‘de Uranüs ile bir karşıt açı yapacak. Beklenmedik sürprizlere hazır olun. Planlarınızda esnek olmanızda fayda var. Bazı gelişmeler sizi hazırlıksız yakalayabilir. Ani değişimler, elektronik arızalar veya maddi konularda yaşanacak beklenmedik gelişmeler olabilir.

15:12 ‘de Venüs ile Chiron bir kavuşum yapacak. Özellikle ilişkiler konusunda dikkatli adımlar atmak gerekiyor. Sağlık konusunda ise kronik rahatsızlar tekrar edebilir.

21:48 ‘de Güneş Satürn arasında zorlu bir açı olacak. Akşam saatlerinde bazı sorumluluklarınızı hatırlamanız gerekebilir. Eğer Pazartesi gününe yetiştirmeniz gereken işler varsa bu saatlerde çözmek zorunda kalabilirsiniz.
22:15 ise Güneş Neptün arasında bir uyumlu açı olacak. Yaratıcı alanda çalışanlar için oldukça verimli saatler olabilir. Eğer yoga, meditasyon ya da diğer ruhsal çalışmalara ilginiz varsa bu saatleri bunun için kullanabilirsiniz. Bağışlayıcı etkileri de barındırdığı için aranızda sorun olan kişilerle problemlerinizi çözmek için oldukça iyi bir gün olabilir. Bu etki bugün ve yarın oldukça etkin çalışacaktır.

Daha fazla yorum için astrokronos.com blog sayfasını ziyaret edebilir ve danışmanlık için rezervasyon yaptırabilirsiniz! Hizmetlerim hakkında daha fazla bilgi almak için profildeki bağlantıya tıklayın

Doğum haritası hesaplama ile daha fazlasını öğrenebilirsiniz.  

Port bazlı politikaların ağ trafiğinin yönlendirilmesi üzerindeki etkisi